• HONDENCAMPING
  • CAMPING CANIN
  • DOGSCAMPING
  • HUNDECAMPING

Hondencamping
in Frankrijk

Hondencamping Le Grand Larue. Leuke, gezellige, kleinschalige Hondencamping in Frankrijk!

Wij zijn Ria Hoekstra en Frits Wessels en heten jullie van harte welkom op onze website Hondencamping Le Grand Larue.

Eind mei 2015 zijn wij van start gegaan met Hondencamping Le Grand Larue. Het is een leuke, gezellige, kleinschalige echte hondencamping in het midden van Frankrijk dat geopend is van begin april tot oktober. Er zijn 13 zeer ruime kampeerplaatsen (plm. 500 m2). Het terrein is ingedeeld met een sfeervol ingerichte Lodge tent met veranda en een prachtig landelijk uitzicht, 4 extra omheinde kampeerplaatsen en één verzwaarde extra omheinde camperplaats. De overige plaatsen zijn vrije kampeerplaatsen.

Hondencamping Le Grand Larue ligt in het midden van Frankrijk aan de rand van het Centraal Massief in de regio Auvergne en het Noordelijke departement Allier. Het is een zeer bosrijk gebied met grote meren in de streek Bocage Bourbonnais.
Het dorp Couleuvre, waaronder de hondencamping valt, ligt op een afstand van 4 km. Het dorp Cérilly op 6 km en het dorp Lurcy Lévis op 11 km. De afstand vanaf Utrecht is circa 750 km.

Hondencamping Le Grand Larue is een echte hondencamping waar alle faciliteiten zo zijn toegepast dat de honden zonder problemen vrij kunnen loslopen over een prachtig zeer ruim opgezet campingterrein. Zowel op de camping als de omgeving is het nog puur natuur en vindt men nog echt de rust, de ruimte en de vrijheid. Hier kan men nog echt met de honden genieten van een fijn en rustgevende vakantie.
Omdat we ons specifiek richten op hondenbezitters die met hun honden op vakantie in Frankrijk gaan, hebben we alle faciliteiten daarop toegespitst. Onze hondencamping is daarom niet geschikt voor kinderen. De minimum leeftijdsgrens is 16 jaar. Dit i.v.m. de veiligheid en de aansprakelijkheid volgens de Franse wetgeving.

Aan de rand van de camping staat een Hangaar waarin een modern sanitair gebouw is geplaatst en een leesruimte met een picknick tafel. Drie keer per week kunt u genieten van de gezellige table d'hôtes of barbecues. Ook verzorgen wij regelmatig een wandeling vanaf de camping. In de maanden juni, juli en augustus is er broodservice bij voldoende deelname. Het gehele kampeerveld en de naast liggende boscage is geheel omheind. Hier kunnen de honden los lopen en vrij spelen. In de boscage is een stroompje (deze staat in hoog zomer droog) en een kleine etang (vijver) waarin de honden kunnen spelen en afkoelen. Op het gehele terrein is er gratis een zeer goed functionerende WiFi.

Wij hebben ook een honden oppasservice zodat u een dag ongestoord kunt genieten van de omgeving, brocantes, kastelen, steden, markten, bezienswaardigheden enz. terwijl de honden bij ons van de vrijheid genieten.

U kunt zich met uw hond(en) bij ons op hondencamping Le Grand Larue heerlijk ontspannen en genieten van alle rust, de natuur, de ruimte en de vrijheid.

KORTOM

Als u wilt kamperen met uw hond in Frankrijk, dan is Hondencamping Le Grand Larue een topper als vakantiebestemming voor de hond(en) en u.

<
>

WILT U RESERVEREN?

Voor het reserveren kunt HIER klikken of naar de tab reserveren gaan.

UW HOND IN ONS SMOELENBOEK

Iedere hond die bij ons op de hondencamping is geweest komt in ons digitale smoelenboek.